Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne Boydak Holding desteği

Boydak Holding ve grup şirketlerinden Merkez Çelik A.Ş, İstikbal A.Ş, Boytaş A.Ş ve Boyteks A.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne Boydak Holding desteği

Boydak Holding ve grup şirketlerinden Merkez Çelik A.Ş, İstikbal A.Ş, Boytaş A.Ş ve Boyteks A.Ş., Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nün araç filosuna 5 otomobil ile destek verdi. Emniyet faaliyetlerinin daha sağlıklı bir şekilde devam etmesi için 5 araç ile katkıda bulunan Boydak Holding’e Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından şilt ve teşekkür takdim edildi.

    Boydak Holding ve grup şirketlerinden Merkez Çelik A.Ş, İstikbal A.Ş, Boytaş A.Ş. ve Boyteks A.Ş. Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nün araç filosuna 5 otomobil ile destek verdi. Emniyet faaliyetlerinin daha sağlıklı bir şekilde devam etmesi için 5 araç ile katkıda bulunan Boydak Holding’e Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından şilt ve teşekkür takdim edildi.

    Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen araç teslim törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yılmaz, Vali Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Boydak Holding ve grup şirketlerinden Merkez Çelik A.Ş, İstikbal A.Ş, Boytaş A.Ş, Boyteks A.Ş yetkilileriyle Kayseri Emniyet Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

    Tören dahilinde, Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından Boydak Holding’e Kayseri ve Kayseri halkı başta olmak üzere Emniyet Teşkilatı'na verdikleri destekten dolayı şilt ve teşekkür belgesi takdim edildi. Şilt ve teşekkür belgelerini Boytaş adına Genel Müdür Şahin Nursaçan, Boyteks ve İstikbal adına Genel Müdür Mustafa Yıldırım, Merkez Çelik adına Genel Müdür Yardımcısı Hacı Bekir Köker ve Boydak Holding A.Ş. adına İnsan Kaynakları Müdürü Yücel Doğan kabul etti. CİHAN

Yorumlar