Kayseri Ekonomi Zirvesi Sempozyumu yapılacak

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile 24-26 Nisan tarihlerinde düzenleyecekleri '3'üncü Kayseri Ekonomi Sempozyumu' ile ekonomide sağlanan gelişmeye, iş dünyası.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Ekonomi Zirvesi Sempozyumu yapılacak

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile 24-26 Nisan tarihlerinde düzenleyecekleri '3'üncü Kayseri Ekonomi Sempozyumu' ile ekonomide sağlanan gelişmeye, iş dünyası temsilcileri ve akademisyenlerin nasıl ivme kazandırılabileceğini tartışacaklarını söyledi.

    KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, sempozyumda, ülke çapındaki üniversitelerden akademisyenlerin ve diğer kuruluşlardan uzmanların yer alacağını söyledi. Hiçyılmaz, şu bilgileri verdi; “2 gün sürecek sempozyumda çeşitli başlıklarda oturumlar düzenlenecek. Katılımcılar bu oturumlarda, Kayseri ekonomisine ilişkin yaptıkları çalışmaları bildiri olarak sunacak. 55 bildirinin sunulacağı toplam 12 oturum halinde gerçekleştirilecek olan sempozyum ile Kayseri'nin geçmişten günümüze yaşadığı ekonomik gelişmenin seyri ile 21'inci Yüzyıl'ın getirdiği teknolojik ve ekonomik yapının projeksiyonunda gelinebilecek noktalar hakkında görüşler ortaya konulacak."

    Başkan Hiçyılmaz, sempozyumun ikinci gün oturumları öncesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da Kayseri'ye gelerek düzenlenen sempozyum kapsamında katılımcılara konferans vereceğini söyledi. CİHAN

Yorumlar