Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde stratejik plan semineri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan personele yönelik olarak 'Stratejik plan ve performans programı hazırlama' semineri verildi. Seminere ilçe belediyelerinde görev yapan ilgili personel de katıldı. Meclis Salonu'nda gerçekleşen seminerde...

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde stratejik plan semineri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan personele yönelik olarak 'Stratejik plan ve performans programı hazırlama' semineri verildi. Seminere ilçe belediyelerinde görev yapan ilgili personel de katıldı.

Meclis Salonu'nda gerçekleşen seminerde konuyla ilgili bilgiler veren ERÜ öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, öncelikle stratejik planın önemi üzerinde durdu ve bu planın amaca ulaşmakta yol haritası olduğuna vurgu yaptı.

Slayt eşliğinde gerçekleştirdiği sunumda örneklerden yola çıkarak konu hakkında ayrıntılı bilgiler sunan Doç. Dr. İlkay, stratejik plan hazırlanırken gerçekçi olunması ve mutlak surette üst yöneticilerin de bu planın hazırlanma sürecinde yer almaları gerektiğini söyledi.

Seminerde ayrıca performans göstergeleri ve bu göstergeyi oluşturan kriterler üzerinde duran Doç. Dr. İlkay, raflarda bekleyen değil uygulanabilir stratejik planlar yapılması gerektiğine dikkat çekti.

CİHAN

Yorumlar