Kayseri Barosu 'Kan Bilgi Bankası' oluşturuyor

Kayseri Barosu, acil kan ihtiyaçlarında yardımcı olunmak amacıyla baro üyesi avukatların katılımıyla 'Kan Bilgi Bankası' oluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Barosu 'Kan Bilgi Bankası' oluşturuyor

Kayseri Barosu, acil kan ihtiyaçlarında yardımcı olunmak amacıyla baro üyesi avukatların katılımıyla 'Kan Bilgi Bankası' oluşturuyor. Bilgi bankası sayesinde acil kan ihtiyacında gönüllü olarak üyelerle irtibata geçilerek kan bağışı yapması sağlanacak.

Kayseri Barosu Başkanı Avukat Fevzi Konaç, Kayseri Barosu avukatları olarak, baro öncülüğünde Kan Bilgi Bankası oluşturulmasına karar verdiklerini açıkladı. Konaç, oluşturulacak kan bilgi bankası ile ilgili şu bilgileri verdi: “Gönüllülük esasına dayalı olarak form doldurmak suretiyle, oluşturulacak listeye yazılmak konusunda tüm meslektaşlarımı davet ediyorum. Bu, mesleki bir dayanışma olduğu gibi insani bir erdemdir diye düşünüyorum. Bugün sağlıklıyız ama yarın belli değil. Allah lazım etmesin ama bir kardeşimizin elinden tutmanın değer ve anlamı, hiç bir maddiyatla ölçülemez. Gelin bu erdeme sahip çıkalım.”
CİHAN

Yorumlar