Kayseri Baha’yı ağırlayacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri devam ediyor. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da kültür sanat etkinlikleri arasında konferans, konser, tiyatro gibi etkinlikler yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Baha’yı ağırlayacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri devam ediyor. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da kültür sanat etkinlikleri arasında konferans, konser, tiyatro gibi etkinlikler yer alıyor. Her hafta ünlü bir sanatçıyı Kayserililerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, bu hafta Baha'yı getiriyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin, şubat ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde yarın (26 Şubat Çarşamba) 'Çevre' konulu bir konferans gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda saat 11.00'de başlayacak olan konferansa konuşmacı olarak çevre konusundaki çalışmalarıya bilinen Prof. Dr. Orhan Kural katılacak.

Yarın yapılacak bir başka etkinlik ise 'Türkülerimiz ve Halk Oyunlarımız' olacak. Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Halk Müziği ve Halk Oyunları Bölümleri'nin ortaklaşa düzenleyeceği program, Şehir Tiyatrosu'nda saat 19.30'da başlayacak.

Tiyatroseverler ise 27 Şubat Perşembe günü saat 19.30'da yine Şehir Tiyatrosu'nda 'Maviydi Bisikletim' adlı oyunu izleyebilecek. Şubat ayı kültür-sanat etkinliklerinin finalini ise Kayserili Ünlü Sanatçı Baha yapacak. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'ndeki konser, 28 Şubat Cuma günü saat 19.30'da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği tüm bu etkinlikleri Kayserililer ücretsiz olarak izleyebilecek.
CİHAN

Yorumlar