Kaymakam Katırcı, meclis üyelerine başarılar diledi

Bafra Belediye Meclisi Olağan Mayıs ayı 2. Birleşim Toplantısı'nı Belediye Başkanı Zihni Şahin başkanlığında yaptı. Toplantı öncesi Ali Kale Turistik Tesisleri'ne Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'da geldi. Ziyaret amaçlı gelen Ali Katırcı,...

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Katırcı, meclis üyelerine başarılar diledi

Bafra Belediye Meclisi Olağan Mayıs ayı 2. Birleşim Toplantısı'nı Belediye Başkanı Zihni Şahin başkanlığında yaptı. Toplantı öncesi Ali Kale Turistik Tesisleri'ne Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'da geldi. Ziyaret amaçlı gelen Ali Katırcı, meclis üyeleri ile tanışıp onlara başarılar diledi. Katırcı, daha önce gelmek istediğini ancak meclisin gündeminin yoğun olması nedeniyle gelemediğini belirtti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Katırcı, “Seçimden sonra meclis üyesi arkadaşlarla bir arada olmayı istedim. Bir kısmını tanıyorum ancak bir kısmını tanımıyor olabilirim, meclis üyesi arkadaşlarla yüz yüze gelmek ve meclisimize iyi dileklerimi sunmak amacıyla böyle bir ziyareti arzu ettik. Öncelikle 30 Mart seçimlerinin Bafra’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Ali Katırcı’nın konuşmasının ardından Belediye Meclisi toplantısı başladı. Meclisin gündeminde Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 2013 yılı bütçe raporu vardı. Raporun okunmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Meclis üyesi Hasan Aslan söz isteyerek grubunun bütçe oylamasında çekimser oy vereceklerini belirtti. Yapılan oylamada 2013 yılı bütçe raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Yapılan oylamanın ardından meclis toplantısı son buldu.

CİHAN

Yorumlar