Kaymakam Doğan’a veda yemeği

Yakakent Kaymakam Vekili Saadettin Doğan'a, stajyerliğinin kalkması için Ankara’ya gitmesi sebebiyle veda yemeği düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Doğan’a veda yemeği

Yakakent Kaymakam Vekili Saadettin Doğan'a, stajyerliğinin kalkması için Ankara’ya gitmesi sebebiyle veda yemeği düzenlendi.

Dört aydır Yakakent Kaymakam vekilliğini yürüten Saadettin Doğan, stajyerlik döneminin sona ermesi için 5 ay Ankara’da eğitim alacak.
Yakakent Limaniçi Restoran'da düzenlenen yemeğe Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar, eşi Hale Bayrakdar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Savcısı Eyüp Kara, Jandarma Komutanı Erol Altuntaş, Emniyet Amiri Ersen Altınhan, siyasiler, bürokratlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı
Kaymakam Saadettin Doğan’a; kaymakamlık bünyesinde görev yapan personel adına Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yakakent Denizspor Kulüp Başkanı Ahmet Cirit ve YAK-SED Başkanı Gültekin Kullukçu tarafından çeşitli hediye ve plaket takdim edildi.
Kaymakam Saadettin Doğan, yemekte yaptığı konuşmada, "Kısa süre içinde Yakakentli ile kaynaştık, güzel günlerimiz geçti. Yakakentli dostlarımı özleyeceğim. Bundan böyle Doğan ailesi için Yakakent vazgeçilmez bir tatil yeri olacak. Fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım. Yolunuz Ankara’ya düştükçe ve kurs sonrası atandığımız il/ilçeye beklerim. Hepinize teşekkür ederim.” dedi.

Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar ise "Kaymakam Doğan genç yaşına rağmen aktif, paylaşımcılığıyla gerek belediyemizle gerekse kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği ile uyum içinde çalışması bizler kadar halkımızı da memnun etti. Gönül isterdi ki, uzun süreli kalabilseydi. Kendisine bundan sonraki yaşantısında başarılarının devamlılığını diliyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar