Kayıp kız, 16 gün sonra bakın nerede bulundu

Bursa'da 16 gün önce ortadan kaybolan 17 yaşındaki K.Y.'yi, polis Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ndeki bir barda buldu.

Google Haberlere Abone ol
Kayıp kız, 16 gün sonra bakın nerede bulundu

Bursa’nın Osmangazi İlçesi'nde yaşayan K.Y., üç sene öncelikle evden devamlı kaçtığı gerekçesiyle, eşinden boşanan anası 37 yaşındaki Nuray A.'dan alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi. Kaldığı yurttan iki ay öncelikle izin alarak annesinin yanına gelen K.Y., iddiaya oranla 16 gün öncelikle "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

''YANINIZA GELİRSEM...''

Cep telefonu ile kızını aradığını belirten anne Nuran A., kızının "Anneciğim ben de sizi fazla aşırı özledim. Yanınıza gelmek istiyorum lakin gelirsem yalnızca beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler" diyerek telefonu kapattığını söyledi.

Anne Nuran A.'nın, kızının sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığını belirterek, "Anne şekilde yavrumun başına fena olayların gelmesinden fazla aşırı korkuyorum. Bir an öncelikle bulunmasını istiyorum" dedi.

Dün saat 02.00’da Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü ekipleri yönünden bir barda olan K.Y., annesine teslim edilirken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı barla ilgili fazla aşırı yönlü tahkikat başlattı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar