Kayınpederinin evini basan şahsı polis 4 saatte ikna etti

Gaziantep'te, eşinin babasının evine gitmesi üzerine bunalıma giren bir kişi, kayınpederinin evini silahla bastı. Eve kendini kilitleyen şahıs, polis ve psikolog yardımı 4 saatte ikna edildi. Çağdaş Mahallesi 51 No'lu Sokak'ta meydana gelen...

Google Haberlere Abone ol
Kayınpederinin evini basan şahsı polis 4 saatte ikna etti

Gaziantep'te, eşinin babasının evine gitmesi üzerine bunalıma giren bir kişi, kayınpederinin evini silahla bastı. Eve kendini kilitleyen şahıs, polis ve psikolog yardımı 4 saatte ikna edildi.

Çağdaş Mahallesi 51 No'lu Sokak'ta meydana gelen olayda; Tuba T., çocukları Aleyna ve Ozan'ı da yanına alarak babasının evine gitti. Bu duruma sinirlenen Eyüp T., tabancasıyla kayınbabasının evine giderek, eşi ve çocuklarını geri götürmek istedi. Eşi Tuba'yı ikna edemeyen Eyüp T., tabancayla eve girerek eşini rehin almak istedi. Evde bulunan yaklaşık 10 kişi fırsatını bulup kendini dışarı atarak, polise haber verdi. Mutfağa kendini kilitleyen şahıs, başına silahı dayayarak eşinin gelmesini istedi. Polisin ve psikologun çabaları ile ikna olan şahıs, silahını polise teslim etti. Evden çıkmak için çocuklarını görmek isteyen Eyüp T., oğlu Ozan ile birlikte evden çıkarılarak karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar