Kayatürk: Başkanlığım şimdiden Ardahan'a hayırlı olsun

Demokrat Parti (DP) Ardahan Belediye başkan adayı Mikail Kayatürk, 30 Mart'ta Ardahan belediye başkanlığı koltuğuna kendisinin oturacağını savundu.

Google Haberlere Abone ol
Kayatürk: Başkanlığım şimdiden Ardahan'a hayırlı olsun

Demokrat Parti (DP) Ardahan Belediye başkan adayı Mikail Kayatürk, 30 Mart'ta Ardahan belediye başkanlığı koltuğuna kendisinin oturacağını savundu. Kayatürk, öncelikle 30 Mart yerel seçimlerinin bütün Türkiye'ye ve Ardahan'a hayırlı olmasını diledi.

Kayatürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan'daki siyasi partilerin seçim sürecini büyük bir olgunluk ve sağduyuyla götürdüklerini ifade etti. Kayatürk, "Ardahan, tabi milyonluk şehir değil, 18 bin nüfuslu bir mahalle niteliğinde bir topluluğuz. Burada herkes bu sağduyuyu son derece ciddi manada gösteriyor. Bu çalışmalardan dolayı ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Tabi bu bir bayrak yarışıdır. Hepimizin amacı Ardahan'a ve Ardahanlıya hizmet etmektir." dedi.

Kayatürk, Ardahan'da iki dönem belediye başkanlığı görevi yaptığını, bir dönem daha kendisine ihtiyaç duyulduğunu, bu nedenle aday olduğunu söyledi. Kayatürk, 30 Mart'tan sonra sadece Ardahan'ın belediye başkanı olmayacağını belirterek, il genelinde ve başka illerde yaşayan Ardahanlıların belediye başkanı olacağını söyledi. Kayatürk, "Benim belediye başkanı olmam Ardahan'da 18 bin, il genelinde 100 bin nüfusun, dışarıda bütün Ardahanlıların belediye başkanı olmasıdır. Herkesin fikrine, düşüncesine, oy verene, vermeyene hepsine saygı göstermişim." diye konuştu.

Özellikle Ardahan'ın geleceğini ilgilendiren projeleri olduğunu ifade eden Kayatürk, şöyle devam etti: "Bugün Ardahan'da enerji üretecek ve satacak konumdayız. Bu alanda gerekli tüm çalışmalarımız ve projelerimiz olacak. Çünkü Ardahan'ın kaybedecek bir an bile zamanı yok. Bu nedenle ben aday oldum. 10 yıllık tecrübemi Ardahan'a hizmet olarak aktaracağım. Hizmet, birileri için farklı bir anlam taşıyabilir ama benim için hizmet güzeldir. Bir Ardahan sevdası ve Ardahanlı sevdası ile geliyoruz. Mevcut belediye başkanı ve diğerlerinin yapacağı bir şey yok. Eğer Ardahan geleceğe yürümek istiyorsa bu ancak Mikail Kayatürk ile mümkündür. Başkanlığım şimdiden Ardahan'a hayırlı olsun." CİHAN

Yorumlar