Kayaaslan: Eğitimcilerimizin sorunlarını gidermek için çalışıyoruz

Yozgat Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilcisi Ekrem Kayaaslan, sendika olarak 2013 yılı Aralık ayı içerisinde çalışmalara başladıklarını belirterek, amaçlarının eğitimcilerin bütün sorun ve sıkıntıların giderilmesi noktasında...

Google Haberlere Abone ol
Kayaaslan: Eğitimcilerimizin sorunlarını gidermek için çalışıyoruz

Yozgat Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilcisi Ekrem Kayaaslan, sendika olarak 2013 yılı Aralık ayı içerisinde çalışmalara başladıklarını belirterek, amaçlarının eğitimcilerin bütün sorun ve sıkıntıların giderilmesi noktasında çalışmalarda bulunmak olduğunu söyledi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Yozgat İl Temsilciliği Grand Ser Otelde düzenlediği kokteylde üyeleri ile bir araya geldi. Sendika İl Temsilcisi Ekrem Kayaaslan, burada yaptığı konuşmada Aktif Eğitimciler Sendikasının diğer sendikalardan farklı olduğunu söyledi. Üye sayının kısa sürede 350 olduğunu ve bu rakamı artırarak ilde şube haline geleceklerini ifade eden Kayaaslan, “Sendika olarak üyelerimizle birlik beraberlik içerisinde tüm eğitimcilerimizin sorunlarının çözümü için çalışacağız. Büyük devlet olmanın bütün fertlerin topyekün katılımıyla gerçekleşeceğine ve bunun sadece kusursuz organize edilmiş eğitim- öğretim faaliyetleriyle mümkün olacağı muhakkaktır.” dedi.

Sendika yöneticiliğini insanlığa hizmet makamı olarak gören bir anlayışla çalışacaklarını kaydeden Kayaaslan, “Sendikaların, kişisel çıkarlar için bir güç olarak görüldüğü dünyamızda sendika yöneticiliğini insanlığa bir hizmet makamı olarak gören bir anlayışla çalışacağız. Büyük hedeflere küçük fakat samimi adımlarla yürüneceğine inanan Aktif Eğitimciler Sendikası, şahsi arzuların yerine milli ruh ve milli düşüncenin; egonun yerine başkalarına hizmet ve kollektif şuurun geçeceği, birbirini tanımayan fertlerin, kendileri gibi kimselerin varlıklarını hissedeceği ve hemen herkesin sosyal bir varlık olduğunu yeniden duyup yaşayacağı dönem için birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak belirlediği amaç doğrultusunda 2013 yılı Aralık ayında çalışmalara başlamıştır. Bu kapsamda bizler zaman zaman bu tür toplantılarla bir araya gelerek sorunlarımızı sıkıntılarımızı tartışarak çözüm noktasında neler yapabiliriz bunları konuşacağız. Sosyal ve kültürel anlamda yapacağımız faaliyetleri planlayabiliriz. İnşallah sendikamız çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürecektir. Bu vesile ile toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran sendikamızın Genel Başkan Yardımcısı Hayati Durmuş’a ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Aktif Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hayati Durmuş, yaptığı konuşmada slayt eşliğinde üyelerine sendikanın geniş kapsamlı tanıtımını yaptı. Durmuş, sendikanın misyonunun eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarını geliştirmek, mesleki gelişimleri ve yükselmelerinin önündeki engelleri kaldırmak, yenilikçi, bilimsel ve nitelikli bir eğitim ortamı oluşturmak olduğunu kaydetti. CİHAN

Yorumlar