Katil zanlısı Prof. Dr. Ahmet G., odanın anahtarını kampüse gömmüş

Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i odasında boğazını keserek öldüren Prof. Dr. Ahmet G.'nin cinayetin ardından kapının anahtarını Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampusü’ne gömdüğü ortaya çıktı....

Google Haberlere Abone ol
Katil zanlısı Prof. Dr. Ahmet G., odanın anahtarını kampüse gömmüş

Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i odasında boğazını keserek öldüren Prof. Dr. Ahmet G.'nin cinayetin ardından kapının anahtarını Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampusü’ne gömdüğü ortaya çıktı.

    Prof. Dr. Ahmet G., Doç. Dr. Özdemir'in odasında boğazını keserek öldürdükten sonra kapıyı kilitlediği ve anahtarı da kampüs içine gömdüğü ortaya çıktı. Polis eşliğinde yapılan yer göstermede gömülen anahtar bulunduğu ifade edildi.

    Prof. Dr. Ahmet G.'nin, cinayette kullandığı bıçağı ve kanlı gömleği Sakarya Mahallesi’nde bir çöp konteynerine attığını itiraf ettiği, ancak bıçak ve gömleğin bulunamadığı aktarıldı. Prof. Dr. Ahmet G., polise verdiği ifadede Özdemir’in odasına yanında bıçakla gittiğini ve Özdemir’in kendisini tehdit ettiğini anlattı. Prof. Dr. Ahmet G., kapıyı kilitleyerek odaya girdikten sonra Doç. Dr. Özdemir’e Asuman S.’den ayrılmasını istediğini söylemiş. Prof. Dr. Ahmet G. ifadesinde “Asuman S.'den ayrılmasını isteyince tartıştık. Beni tehdit etti. İlişkimizi aileme ve çevreme anlatacağını söyledi. Nasıl bu duruma geldiğimi hatırlamıyorum." dediği öğrenildi.

    ASUMAN S. İDDİALARI REDDETTİ

    Fakültede sekreter olarak çalışan Asuman S.’nin her 2 öğretim üyesi ile de ilişkisi olmadığını söylediği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar