Kars'ta öğrenciler, konserle farklı bir karne heyecanı yaşadı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji'nde öğrenciler, müzik korosunun seslendirdiği, 'Türküler Dile Geldi' adlı konserle farklı bir karne heyecanı yaşadı.Karnelerini öğretmenlerinin ellerinden alan öğrenciler arasından oluşturulan koro birbirinden...

Google Haberlere Abone ol
Kars'ta öğrenciler, konserle farklı bir karne heyecanı yaşadı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji'nde öğrenciler, müzik korosunun seslendirdiği, 'Türküler Dile Geldi' adlı konserle farklı bir karne heyecanı yaşadı.

Karnelerini öğretmenlerinin ellerinden alan öğrenciler arasından oluşturulan koro birbirinden güzel parçalar seslendirdi. 'Bu Dağlar', 'Kömürdendir', 'Eziz Dostum', 'Kiziroğlu', 'Gerizler Başı', 'Uçun Kuşlar', 'Kırmızı Gül Demet Demet', 'Bir Sandığım Vardır', 'İnce Sazdan Kadifeden Kesesi', 'Asker Olup Vatana Hizmet Eylerem Men' türküler dinleyicileri mest etti.

Okulun salonunda düzenlenen konserde sosyal bilgiler öğretmeni Zahir Daniş bir Erzurum türküsü olan 'Kırmızı Gül Demet Demet' ile izleyicilerden büyük alkış aldı. Etkinlikte müzik öğretmeni Eta Kotan ise bağlama eşliğinde, yine bir Erzurum türküsü olan 'Bir Sandığım Vardır'ı' seslendirdi.

Programa KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Mehmet Çitil, okul müdürü Fatih Akaslan, idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Konser sonunda KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Mehmet Çitil müzik öğretmeni Eta Kotan'a buket takdim ederek, programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerine çok teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar