Kars'ta 78 bin 920 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda 78 bin 920 paket kaçak sigara ele geçirdi.İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "5 Mayıs'ta...

Google Haberlere Abone ol
Kars'ta 78 bin 920 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda 78 bin 920 paket kaçak sigara ele geçirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "5 Mayıs'ta İsmail Hakkı Alaca Bulvarı üzerinde durdurulan 63 plakalı kamyonda yapılan aramada, kuruyemiş kabukları ile dolu çuvallar içerisine saklanmış vaziyette çeşitli markalarda 78 bin 920 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi." denildi. Açıklamada, olayla ilgili olarak M.K. (1964-Erkek) ve T.D. (1983-Erkek) isimli şüphelilerin yakalandığı ve adli tahkikatın başladığı ifade edilirken, bu olayda ele geçirilen kaçak sigara miktarının ise Kars il merkezinde tek olayda ele geçirilen en yüksek miktar olduğu vurgulandı.

Ayrıca açıklamada, ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden sigara kaçakçılığıyla mücadelenin, kararlılıkla devam edeceği kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar