Kars Belediyesi kaldırım ve yol yapım çalışmasına başladı

Kars Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kazım Paşa, Faikbey, Şehit Yusufbey, Ordu Caddedi ve İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek caddesinde kaldırım ve yol yapım çalışmasına başladı. Ekipler bir taraftan kırılmış ve kullanılamaz...

Google Haberlere Abone ol
Kars Belediyesi kaldırım ve yol yapım çalışmasına başladı

Kars Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kazım Paşa, Faikbey, Şehit Yusufbey, Ordu Caddedi ve İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek caddesinde kaldırım ve yol yapım çalışmasına başladı. Ekipler bir taraftan kırılmış ve kullanılamaz haldeki toprak dolgulu kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yaparken, diğer taraftan ise şimdiye kadar hiç kaldırımı olmayan sokaklar kaldırımlara kavuşturuyor.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, vatandaşın yollarda rahatça yürüyebilmesi için kaldırım çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini yanı sıra engelli vatandaşları da unutmayacaklarını söyledi. Bu bağlamda engellilerin rahat hareket edebilmeler için kaldırım çalışmaları yaptıklarını ve engeliler için engelli rampaları oluşturduklarını aktaran Karaçanta, Kars’ın yaşanabilir bir şehir olması yönünde ciddi adımlar atıldığını ifade ederek; "Şehrimizde vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla kaldırım çalışmalarımıza hız verdik. Su, doğalgaz, asfalt çalışmalarının bittiği sokaklarımızda kaldırım çalışmamız başladı. Vatandaşlarımızın güvenli ve daha rahat yürüyebilmelerini sağlama amacındayız. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar