Kars Anafen öğrencileri Karadeniz'i gezdi

Kars Anafen Dershanesi 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, yaz okulu eğitim programını tamamlayarak Karadeniz'e gezi düzenledi. Geziden memnun kalan öğrenciler dershane yetkililerine teşekkür etti. Her yıl yaz okulu sonunda sosyal ve kültürel faaliyetler...

Google Haberlere Abone ol
Kars Anafen öğrencileri Karadeniz'i gezdi

Kars Anafen Dershanesi 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, yaz okulu eğitim programını tamamlayarak Karadeniz'e gezi düzenledi. Geziden memnun kalan öğrenciler dershane yetkililerine teşekkür etti.

Her yıl yaz okulu sonunda sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyen Kars Anafen, bir programını daha başarıyla tamamladı. Öğrencilerin Erzurum'dan başlayan 3 günlük gezisi Gümüşhane, Trabzon, Rize ve Artvin'i kapsayacak şekilde gerçekleşti. Anafen Dershanesi Müdürü İsmail Alkan, buradaki asıl amacın ülke geleceğini oluşturacak öğrencilerinin kaliteli yetişmesi olduğunu söyledi.

Öğrencilerin gezisinden sorumlu Anafen Dershanesi İngilizce Öğretmeni Mustafa Gülek ise yaz okuluna ve geziye katılan öğrencilerin programdan çok büyük keyif aldıklarını, velilerin de kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti.

Erzurum'da Abdurrahman Gazi Türbesi ve 2011 Üniversite Kış Oyunları'nda kullanılan tesisleri, Gümüşhane'de Karaca Mağarası'nı, Trabzon'da Uzungöl ve Avni Aker Stadyumu, Rize'de Ayder Yaylası ve Rize Kalesi'ni gezen öğrenciler, gezi programının harika geçtiğini kaydetti. Gezi sonunda öğretmenler, velileri bilgilendirme toplantılarıyla gezide yaşananları velilerle paylaşırken, veliler de çocukları adına kendilerine teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar