Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne öldü oğlu hastanede

Sultangazi’de, karbonmonoksit gazından zehirlendiği ifade edilen anne hayatını kaybetti, oğlu ise hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.Olay, Sultançiftliği Mahallesi 202. Sokak 6 numaralı apartmanda meydana geldi....

Google Haberlere Abone ol
Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne öldü oğlu hastanede

Sultangazi’de, karbonmonoksit gazından zehirlendiği ifade edilen anne hayatını kaybetti, oğlu ise hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Sultançiftliği Mahallesi 202. Sokak 6 numaralı apartmanda meydana geldi. İddialara göre, Dilek D. resmi olarak boşandığı ancak bir süre önce yeniden barıştığı eski eşi Hamit Figan’ın her sabah yaptığı gibi kendisini aramaması ve telefona bakmaması üzerine şüphelenerek Figan’ın annesiyle oturduğu eve geldi. Apartmanın bodrum katındaki daireye giren Dilek D. anne Ayşe Figan (70) ve eski eşi Hamit Figan’ı yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu. Dilek D. komşularının ziline basarak yardım istedi. Anne ve oğlunun durumunu gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hamit Figan’ı hastaneye kaldırırken, Ayşe Figan’ın ise hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri yaşlı kadının hayatını kaybettiği evde incelemelerde bulundu. Polis, komşuların da ifadelerine başvurdu. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek konu hakkında bilgi aldı.

Yan binada oturan ve Dilek D. ile birlikte olayın yaşandığı daireye giren Hülya ve Nafiye Deniz içeride çok ağır koku olduğunu söyledi. Hülya ve Nafiye Deniz, “İçeri girdiğimizde duman vardı zaten. İkisi de yere yığılmıştı. Oğlunun bilinci açıktı. Gelini geldi haber verdi. Biz de içeri girdik. Gelini sabah aramayınca merak edip gelmiş. Yerde yattıklarını görünce bize haber verdi. Aynı odadaydılar. İçeride koku vardı. Sobaya kömür atılmış. Tutuşmamış. Aşırı zehir gibi bir koku vardı içeride.” şeklinde konuştu.

Ayşe Figan’ın cenazesi olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hamit Figan’ın bilincinin açık olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar