Karaman Özel Gevher Hatun Koleji 64 mezun verdi

Karaman Özel Gevher Hatun Koleji 64 mezun daha verdi. Öğrencilerin mezuniyeti nedeniyle okul bahçesinde öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu bir program düzenlendi. Mezuniyet programında konuşan Karaman Özel Gevher Hatun Koleji Müdürü Ali...

Google Haberlere Abone ol
Karaman Özel Gevher Hatun Koleji 64 mezun verdi

Karaman Özel Gevher Hatun Koleji 64 mezun daha verdi. Öğrencilerin mezuniyeti nedeniyle okul bahçesinde öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu bir program düzenlendi.

Mezuniyet programında konuşan Karaman Özel Gevher Hatun Koleji Müdürü Ali Celal Öztan, “Bir süreliğine bizlere emanet ettiğiniz göz bebeğiniz çocuklarınıza en az sizler kadar ihtimam gösterdiğimizden şüpheniz olmasın. Çünkü biz onları sadece çocuklarımız olarak değil, aynı zamanda aydınlık yarınlarımızın teminatı olarak da görüyoruz. Ülkemizin geleceğini tesis etmede üzerlerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için ihtiyaç duyacakları eğitimi, Gevher Hatun Koleji’nde layıkıyla aldıklarından emin olabilirsiniz.” dedi.

Öztan, öğrencilere de mezun olarak yeni bir dönemin kapılarını araladıklarını ifade ederek, “Hayatınızın uzun, aynı zamanda zorlu bir sürecini tamamlamanın mutluluğunu yaşadığınız bugünde, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda önemli bir aşamayı geride bırakıyorsunuz.

Biliyoruz ki 'Vedalar, gözleri ile sevenler içindir; çünkü gönülden sevenler hiç ayrılmazlar.' Gevher Hatun Koleji olarak, "Sevgi ile bilginin kucaklaştığı yer" parolası ile sevgi endeksli eğitimimizde altın neslin en seçkin bireylerini yetiştirmek en temel vazifemizdir. Kartopunun açığa dönüşmesi gibi gelecek nesillere örnek bireyler olarak okulumuzdan mezun oluyorsunuz.” diye konuştu.

"ÜLKEYE FAYDALI BİREYLER OLMANIZI İSTİYORUZ"

Öğrencilerin, Gevher Hatun Koleji mezunu olarak, eğitim hayatı süresince edindiği bilgiler ve kazandığı değerlerin, hayatın bundan sonraki kısmında ışık olacağını, yollarını aydınlatacağını belirten Öztan, şöyle devam etti: "Üzerinizde emeği olan başta aileniz ve hocalarınız olmak üzere, herkesin beklentilerini karşılamak için yılmaz bir mücadele azmiyle çok çalışmalı, ülkemiz ve milletimiz adına üstlendiğiniz sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmelisiniz. Yaşamınız boyunca bu göreve sadakatle bağlılık göstermek boynunuzun borcudur. Ülkemize ve milletimize faydalı birer birey olarak yetişmeniz adına her türlü fedakârlığı gösteren ailelerinizin ve nitelikli bir eğitim almanız için gece gündüz çalışan öğretmenlerinizin emeklerini boşa çıkarmayacağınıza, edindiğiniz bilgilerle topluma fayda sağlayan birere birey olacağınıza güvenimiz tamdır.

Yaşamınızın bundan sonraki kısmında bir arada bulunamasak da gönlümüzün sizlerle beraber olduğunu unutmayın. Okulunuzu ve bizleri asla unutmayın. Yaşayın ve yaşatın. Her zaman rahmetle ve şükranla andığımız atalarımızın, şehitlerimizin ve minnetle andığımız gazilerimizin büyük bedeller ödeyerek ortaya koydukları ve bizlere emanet ettikleri tüm değerleri gelecek kuşaklara eksiksiz teslim etmekten sorumlu olduğunuzu da asla unutmayın. Sevgi ve Bilginin ışığında daha güzel günlerde görüşmek, yeni heyacanlar ve paylaşımlarla güzel yarınlarda buluşmak temennisi ile yolunuz bahtınız açık olsun.”

Program veli konuşması, öğretmenler adına konuşma, 2013-2014 Eğitim Öğretim Dönemi okul 1.'si Ece Bengisu Gülcan’ın mezuniyet kütüğüne ismini çakması, okul 1.'sinin konuşması, okul sancağını 7. sınıf öğrencilerinden Burcu Mavi’ye teslim etmesi ile sona erdi.

CİHAN

Yorumlar