Karaman doğal gazda enerya dönemi başlıyor

Karaman doğal gaz dağıtım markası Karamangaz, daha da büyüyen operasyonunu bağlı olduğu Enerya Grubu’nun adı ile devam ettirecek. 2014 yılında yatırımlarına hız veren Enerya Karaman, yıl sonuna kadar yaklaşık 2 bin 380 yeni aboneye doğal...

Google Haberlere Abone ol
Karaman doğal gazda enerya dönemi başlıyor

Karaman doğal gaz dağıtım markası Karamangaz, daha da büyüyen operasyonunu bağlı olduğu Enerya Grubu’nun adı ile devam ettirecek. 2014 yılında yatırımlarına hız veren Enerya Karaman, yıl sonuna kadar yaklaşık 2 bin 380 yeni aboneye doğal gaz ulaştıracak.

Türkiye’nin en büyük holdinglerinden STFA’nın enerji şirketi Enerya Karaman’da daha önce Karamangaz adıyla sürdürdüğü doğal gaz dağıtım hizmetlerini artık Enerya markasıyla devam ettirecek. Karamangaz’ın 1 Haziran 2014 tarihinden itibaren doğal gaz yatırım ve dağıtım hizmetlerinin Enerya markası ile sürdürülecek olması nedeniyle düzenlenen yeni marka lansman basın yemeği 29 Mayıs Perşembe günü Karaman Kale Restaurant ‘ta gerçekleşti.

Enerya Karaman İşletme Müdürü Abdulkadir Kılıç, “7 yıldır Karaman’da Karamangaz markası ile hizmet veriyorduk, bundan böyle Türkiye’nin 11 ilinde olduğu gibi burada da Enerya markası ile bulunacağız” dedi.

Kılıç, 2003 yılında kurulan ve doğal gaz dağıtım lisanslarına sahip Enerya’nın bünyesinde, Antalya, Denizli, Karaman, Konya Ereğlisi, Erzincan, Konya, Aydın, Aksaray, Çorum, Niğde ve Nevşehir illerinin doğal gaz dağıtım şirketlerinin bulunduğunu söyledi.

2014 YIL SONUNA KADAR 37 BİN 500 ABONEYE ULAŞMAYI HEDEFLİYOR

Kılıç, Karaman’da 7 yılda yaklaşık 29 milyon 500 TL yatırım yaptıklarını belirterek, “Karaman’da toplam 444 kilometreyi aşan doğal gaz hattı yatırımı yaptık. Bu yıl yapacağımız yatırımla birlikte 2013 sonu itibari ile 35 bin 117 olan abone sayımızı, 2014 sonunda yaklaşık 37 bin 500 kişiye ulaştıracağız. Bu yıl Karaman’da; Gevher Hatun, Tabduk Emre ve Zembilli Ali Efendi mahallelerine yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecek.” diye konuştu.

Kılıç, “Bugün önemli bir ihtiyaç haline gelen doğalgazı daha çok kişinin kullanımına sunmak üzere yeni bir kampanya başlattık. '6+3 taksit' kampanyamız ile 20 Mayıs – 30 Haziran arasında doğal gaz abonesi olan Karamanlılar, abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler. Bu mahallelerde abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvuruda bulunup kampanyadan yararlanabilirler.” şeklinde bilgi verdi. CİHAN

Yorumlar