Karaisalı Belediye Meclisi toplandı

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı Belediye Meclisi, ağustos ayının ilk toplantısını Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.    Tüm meclis üyelerinin katıldığı toplantıda gündem dışı yapılan konuşmalardan...

Google Haberlere Abone ol
Karaisalı Belediye Meclisi toplandı

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı Belediye Meclisi, ağustos ayının ilk toplantısını Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.

    Tüm meclis üyelerinin katıldığı toplantıda gündem dışı yapılan konuşmalardan sonra Belediye Plan, Bütçe ve Müşterek Komisyonunun Belediye Zabıta Yönetmeliği ile ilgili 8 no’lu komisyon raporunun görüşülmesine geçildi. Komisyonda AK Partili Meclis üyelerinin oy çokluğu ile Zabıta Yönetmeliğinin reddedildiği açıklandı.

    Bunun üzerine meclis üyesi ve Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Köroğlu raporun aksine, yönetmeliğin kabul edilmesini önerdi. Oylama sonucunda komisyon raporunun kabulü yönünde 9 oy, komisyon raporunun kabul edilmemesi yönünde de 7 oy kullanılarak, 8 no’lu komisyon raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Başka söz almak isteyen olmayınca toplantıya son verildi. Bir sonraki toplantının cuma günü saat 15.00’de yapılmasına karar verildi.

CİHAN

Yorumlar