Karadeniz'de boğulan 2 kardeşten kayıp olanın cesedi bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, önceki gün serinlemek için girdikleri Karadeniz'de boğulan 2 kardeşten, kayıp olan Ali Ozan'ın cesedi bulundu.Bayram tatili için Eskişehir'den Sakarya'nın Hendek ilçesindeki yakınlarına gelen Salih (16) ve Ali...

Google Haberlere Abone ol
Karadeniz'de boğulan 2 kardeşten kayıp olanın cesedi bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, önceki gün serinlemek için girdikleri Karadeniz'de boğulan 2 kardeşten, kayıp olan Ali Ozan'ın cesedi bulundu.

Bayram tatili için Eskişehir'den Sakarya'nın Hendek ilçesindeki yakınlarına gelen Salih (16) ve Ali Ozan (23), yüzmek için geldikleri Karasu ilçesinde, önceki gün liman yakınlarında denize girmişti. Denize girilmemesi yönünde yapılan uyarılara rağmen denize giren iki kardeş, babalarının gözleri önünde dalgalara kapılarak kaybolmuştu. İki kardeşten Salih Ozan'ın cesedi, dün kaybolduğu yerden 200 metre kadar uzakta sahile vurmuş halde bulunmuştu.

Diğer kardeşin bulunması için arama çalışmaları bu sabah yeniden başladı. Ali Ozan'ın cesedi, kaybolduğu yerin yakınında dalgıçlar tarafından kayalıkların arasında bulundu.

CİHAN

Yorumlar