Karacabey'de Kur’an kursiyerlerinin mezuniyet sevinci

Bursa Karacabey Müftülüğü’ne bağlı 22 Kur’an kursunda 2013-2014 eğitim-öğretim yılının sona ermesi sebebiyle 600 kursiyer için mezuniyet töreni düzenlendi.Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni,...

Google Haberlere Abone ol
Karacabey'de Kur’an kursiyerlerinin mezuniyet sevinci

Bursa Karacabey Müftülüğü’ne bağlı 22 Kur’an kursunda 2013-2014 eğitim-öğretim yılının sona ermesi sebebiyle 600 kursiyer için mezuniyet töreni düzenlendi.

Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından TOKİ Kur’an kursu öğreticisi Emine Barlas’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Karacabey Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kurslarının tanıtımının slayt eşliğinde gerçekleştirildiği programda şiirler ve ilahiler okundu.

Karacabey Müftülük Şefi Yasin Cesur yaptığı konuşmada 2013-2014 öğretim yılında 4 ayrı dönemde toplam 2 bin 400 kursiyerin 32 öğretici marifetiyle öğrenim gördüğünü ve geçmiş yıllara kıyasla bu sayının memnuniyet verici düzeyde olduğunu ifade etti. Kısa bir aradan sonra okulların tatil olmasıyla birlikte başlayacak olan Yaz Kur’an Kurslarının önemine de değinen Yasin Cesur, katılımcıların bu kurslara çocuklarını göndermelerini istedi.

Eğitim-öğretim faaliyetine katılan kurs öğreticilerine Karacabey İlçe Müftülüğü’nce verilen hediyelerin takdim edilmesiyle program sona erdi.

CİHAN

Yorumlar