Karabağlar Belediyesi’nden Türkçe Kültür Şöleni’ne destek

İzmir'in Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Türkçe Kültür Şöleni’ne ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Karabağlar Belediyesi’nden Türkçe Kültür Şöleni’ne destek

İzmir'in Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Türkçe Kültür Şöleni’ne ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Karabağlar Genç İşadamları Derneği (KAGİAD) Başkanı Ahmed Dinçer ve yönetim kurulu üyeleri, Selvitopu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan Başkan Selvitopu, Türkçe Kültür Şöleni’ne atıfta bulunarak uluslararası boyutta böyle büyük bir organizasyonu düzenleyen KAGİAD'a ve emeği geçenlere teşekkür etti. Selvitopu, “Organizasyona biz de belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz.” dedi. KAGİAD Başkanı Dinçer ise, “Biz Karabağlar Belediye Başkanı'nı ziyarete gelmedik. Biz Karabağlar Belediye Başkanımız'ı ziyaret etmeye geldik.” diyerek söze başladı. Yaşanan süreçte diyalog eksikliğini aştıklarını düşündüğünü belirten Dinçer, fuar alanında yapılacak olan Türkçe Kültür Şöleni için Başkan Selvitopu’ndan destek istedi. Dinçer, “Nasip olursa 30, 31 Mayıs ve 1 Haziran’da olacak. 60 ülkeden 2 bin 500 çocuğumuz geliyor ve bu insanlar bizim değerlerimizi yansıtıyor. Bizle biz oluyor, sizi bizi öğreniyor ve haliyle ortada bir kaynaşma ve diyalog köprüleri oluşuyor. Bu noktada biz bu şölene sizin desteğinizi bekliyoruz. Kapınızı çalmak istedik.” şeklinde konuştu. Muhittin Selvitopu’da kanunlar çerçevesinde ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, “Böylesine önemli ve uluslararası çapta, İzmir’in ve Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunan organizasyonu düzenlediğiniz için sizleri kutluyorum ve teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarete KAGİAD Genel Sekreteri Oğuzhan Türkkan, Yönetim Kurulu üyeleri Emre Balcı, Hüseyin Aydemir, Ersen Tunç ve Ömer Pınar ile CHP Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Başkan Vekili Mehmet Aydoğan da katıldı. CİHAN

Yorumlar