Kapusuz ve Akgül, Mamaklılarla buluştu

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ile birlikte Çağlayan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kapusuz ve Akgül, Mamaklılarla buluştu

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ile birlikte Çağlayan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Seçim irtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Akgül, bugüne kadar verilen sözlerin yerine getirildiğini söyledi. Akgül, “Yerel kalkınmayı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Her mahallenin değeri arttı, her mahalleye ayrı bir kimlik kazandırdık. Mamak halkı, Mamak’ta yaşadığı için artık mutlu.” dedi.

    30 Mart seçimlerinin önemine değinen Salih Kapusuz da “Belediye Başkanımız yeni bir Mamak, yeni bir kent yapmak, insanların ihtiyaçlarını layıkıyla karşılamak için çalışıyor. Biz hem hükümet hem de belediyelerimiz olarak, vatandaşımızın her zaman yanındayız. Ak belediyecilik, milletin değerlerine sahip çıkarak, sorumlulukla adım atmaktır. Burada gördüğüm tabloda sizlerin onayını ve desteğini aldığı için Mesut Bey’i tebrik ediyorum. Kendine güven budur, millete hizmet budur.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar