Kanser hastası ve yakınlarına büyük moral

Yenimahalle Belediyesi tarafından hizmete açılan Onkoloji Hastanesi Konukevi’nde hasta ve hasta yakınlarına büyük önem veriliyor. Ankara dışından gelmiş, Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ve onlara refakat eden yakınlarının...

Google Haberlere Abone ol
Kanser hastası ve yakınlarına büyük moral

Yenimahalle Belediyesi tarafından hizmete açılan Onkoloji Hastanesi Konukevi’nde hasta ve hasta yakınlarına büyük önem veriliyor. Ankara dışından gelmiş, Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ve onlara refakat eden yakınlarının moralini yüksek tutmak için Yenimahalle Belediyesi her türlü konforu sağlıyor.

Hastaneden pek fazla dışarıya çıkma fırsatı olmayan hasta ve hasta yakınlarına, konukevine getirilen kuaför ve güzellik uzmanlarıyla büyük bir kolaylık sağlanırken, konukevinde kalan 52 misafirin ücretsiz olarak saçı kesilip, kişisel bakımları yapıldı. Demetevler Barış Mahallesi Muhtarı Sevim Özdemir tarafından organize edilen etkinlikte, kuaförler ve güzellik uzmanları konukevine gelerek misafirlerin talepleri doğrultusunda onlara hizmet etti.

Hasta ve yakınlarına bir gün de olsa moral vererek kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan ekibi, misafirler, gülen gözlerle karşıladı.

Çocuğu, genci, yaşlısı herkesin yüzünü güldüren ekip, her ay konukevine gelerek ücretsiz olarak hizmet vermeye devam edecek. Huzurevi, çocuk esirgeme kurumu gibi yerlerde de bu tarz etkinlikler yapılmasını istediklerini söyleyen kuaför ve güzellik uzmanları, hasta ve yakınlarının yüzlerini güldürmenin mutluluğunu yaşadı.

HASTA VE YAKINLARINA SICAK YUVA

Yenimahalle Belediyesi, Ankara’nın tek kanser hastanesi olan ve şehir dışından çok sayıda hasta kabul eden Onkoloji Hastanesi’nin yanına inşa ettiği konukevinde yüzlerce vatandaşa ev sahipliği yapıyor. Uzun süren tedavi sürecinde hastalarına refakat için şehir dışından gelen ve barınma sorunu yaşayan hasta yakınları için yapılan 110 yatak kapasiteli misafirhane 4 bin 300 metrekare kapalı alana inşa edildi. Banyolarından televizyonlarına kadar her ayrıntının düşünüldüğü merkezde ayrıca restoran, internet kafe ve otopark da bulunuyor.

CİHAN

Yorumlar