Kalp krizi geçiren sürücünün yaptığı kaza kamerada

Bakırköy’de, direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü, durdurduğu aracının gazına aniden basınca iki araca çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Kalp krizi geçiren sürücünün yaptığı kaza kamerada

Bakırköy’de, direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü, durdurduğu aracının gazına aniden basınca iki araca çarptı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada, eşine yardım etmek için aşağı inen kadın ise ezilme tehlikesi geçirdi.

Ataköy'de, dün sabah meydana gelen kaza bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, araç sürücü kalp krizi geçirmeye başladığı sırada aracı durduruyor. Sürücünün eşi olduğu öğrenilen kadın araçtan inip diğer tarafa geçerek eşine yardım için kapıyı açıyor. Tam bu sırada sürücü daha da fenalaşarak birden gaza basıyor. Sürücü, park halindeki iki araca çarparak durabiliyor. Aracın hızlanmasıyla birlikte sürücünün eşi de kısa süreli olarak yerde sürükleniyor. Kaza sonrasında vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine durumu bildiriyor.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı ve hastaneye kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Eşine müdahale etmek isterken yerde sürüklenen kadının ise hafif şekilde yaralandığı kaydedildi.
CİHAN

Yorumlar