Kale Grubu 41 çocuğu sünnet ettirdi

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde faaliyetini sürdüren Kale Grubu'na ait Çanakkale Seramik Fabrikası, işçilerinin çocukları ve ilçede maddi durumu zayıf olan ailelerin çocuklarına yönelik bu yıl 3. kez düzenlediği sünnet şöleninde 41 çocuğu...

Google Haberlere Abone ol
Kale Grubu 41 çocuğu sünnet ettirdi

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde faaliyetini sürdüren Kale Grubu'na ait Çanakkale Seramik Fabrikası, işçilerinin çocukları ve ilçede maddi durumu zayıf olan ailelerin çocuklarına yönelik bu yıl 3. kez düzenlediği sünnet şöleninde 41 çocuğu sünnet ettirdi.

Yerköy Kaleseramik ve Kalekim Fabrika Tesislerinde düzenlenen sünnet şölenine Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Adalet Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Oğuz Duygu, daire müdürleri, fabrika işçileri ve vatandaşlar katıldı.

Sünnet şöleninde erkekliğe ilk adımını atan çocuklara protokol üyeleri tarafından çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verildi.

Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin, yaptığı açıklamada, Kale Grubuna ait Kale Seramik tarafından düzenlenen 3. Sünnet Şölenine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Şahin, "Çocukları sünnet olan ailelerimizi tebrik ediyorum inşallah bu çocuklarımızın düğün törenleri de böyle birlik beraberlik içerisinde mutlu bir şekilde gerçekleşir. Burada Kale Grubunun tesislerini tekrar gezme fırsatı buldum. Kuruluştan bu güne kadar yapılan kapasite artışlarından ve yeni yapılacak olan yatırımlardan dolayı da kurumu tebrik ediyorum. Yozgat Valiliği olarak Kale Grubunun yapacağı her türlü faaliyette yanında olacağımızı ve bize düşen görevlerde elimizden geleni yapacağımızı belirtmek istiyorum. Bu vesile 3. Geleneksel Sünnet Şöleni’ni düzenleyen emeği geçen yöneticilere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından çocuklar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. CİHAN

Yorumlar