Kaldırıma çıkan belediye otobüsü namaza giden baba-oğulu ezdi

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkan belediye otobüsü, park halindeki araçlara çarparak kaldırıma çıktı. Bu sırada cuma namazı için evden çıkan baba-oğul belediye otobüsünün çarpması sonucu...

Google Haberlere Abone ol
Kaldırıma çıkan belediye otobüsü namaza giden baba-oğulu ezdi

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkan belediye otobüsü, park halindeki araçlara çarparak kaldırıma çıktı. Bu sırada cuma namazı için evden çıkan baba-oğul belediye otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada, 5 kişi de yaralandı.

Kaza öğle saatlerinde Sincan Plevne Mahallesi Bosna Caddesi-Avcı sokak kesişiminde meydana geldi. İddialara göre, sokaktan hızla çıkan ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 06 YB 2967 plakalı otomobil, cadde üzerinde seyir halindeki 06 BK 7597 plakalı Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs, kaldırımdaki araçlara çarptı. Hızını alamayan araç, kaldırımda bulunan ve cuma namazına gitmek üzere evden çıkan Ufuk Yonca (42) ile oğlu Umut Yonca’ya (13) çarptı. Otobüs kaldırımdaki ağacı da altına alarak, binanın bahçe duvarına yıktı.

Çarpmanın etkisiyle baba-oğul olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Sokağa aniden çıkan otomobildeki sürücüyle birlikte 5 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Kazazedeler, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

BABA İLE OĞULUN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Hayatını kaybeden baba-oğulun yakınları sinir krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşlar, ailenin yakınlarına müdahale etti. Çevredeki vatandaşlar, kazayı görünce hemen yaralılara müdahale ettiklerini ancak baba ile oğulun hayatını kaybettiğini anlattı.

Kaza sırasında otobüste olan yolcular da büyük panik yaşadı. Otobüste şoförle birlikte 4 kişi olduklarını kaydeden bir yolcu, "Otobüsle seyir halindeydik. Sokak içerisinden şahin marka bir araç, süratle otobüsü çarptı. Otobüs sekteledi. Şoför direksiyonu bırakarak, yan tarafa düştü. Biz otobüsle binanın içine girdik. Ben de şu anda şoktayım. Beyaz şahin araba da çok süratliydi." şeklinde konuştu.

Baba ile oğuldan geriye, çarpma esnasında otobüsün altına savrulan ayakkabıları kaldı. 13 yaşındaki Uğur Yonca’nın bir kuaförde çalıştığı öğrenildi. Cenazeler yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar