Kahramanmaraşlı iş adamları İtalya’da mobilya pazarına adım attı

Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği (KALİDA) üyesi mobilyacılar, yatırım olanaklarını yerinde incelemek ve iş bağlantıları gerçekleştirmek amacıyla İtalya’ya iş gezisi düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraşlı iş adamları İtalya’da mobilya pazarına adım attı

Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği (KALİDA) üyesi mobilyacılar, yatırım olanaklarını yerinde incelemek ve iş bağlantıları gerçekleştirmek amacıyla İtalya’ya iş gezisi düzenledi. Üyeler ayrıca İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen Salone Del 2014 Mobilya Fuarını da ziyaret etti.

    İş gezisiyle ilgili bilgi veren KALİDA Genel Sekreteri Mahir Keçe, dünyada en büyük mobilya fuarlarının Çin ve İtalya’da düzenlendiğini belirtti.

    Derneğe üye iş adamlarının ticaret hacmini genişletmesi için dünyanın dört bir yanına iş gezisi düzenlediklerini belirten Keçe, “İtalya’nın büyük sanayi kenti Milano’da otomotiv ve tasarım alanında çok sayıda fuar düzenleniyor. Amacımız üyemiz olan iş adamlarını dünya pazarına açmak. İmalatı olan firmalarımızın yenilikleri görmesi için büyük fırsat olan fuarlar, değişimi ve modayı en güzel yansıtan mekânlardır. Güncelin gerisinde kalan, kendini yenilemeyen firmalar pazarda da geri kalıyor. Bunun için fuarlar önem arz ediyor.” dedi.

    Yurt dışı gezi programlarına birçok iş adamanın katıldığını kaydeden Keçe, şunları söyledi: “Üyelerimizin ticaret hacminin arttırılmasını hedeflediğimiz bu projemiz kapsamında fuarlara katılan firmalara teşekkür ediyorum. İç piyasada yaşanan daralmalara karşı dışa açılımla rahatlatmaya çalışıyoruz. Dünyanın değişik ülkelerinden katılan marka firmaların yeni mobilya ürünlerinin sergilendiği bu fuarı ve tasarımcıları tanıma fırsatımız oldu.” Milano’dan sonra Venedik’i de ziyaret eden işadamları, yurda döndü. CİHAN

Yorumlar