KAGİAD'ın yönetim kurulu yenilendi

Kadirli Girişimci İşadamları Derneği’nin (KAGİAD) yönetim kurulu yeniledi. Dernek binasında düzenlenen toplantıda görevinden ayrılan eski başkan Muhittin Akkaya, 7 yıldır taşıdığı başkanlık bayrağını devredeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
KAGİAD'ın yönetim kurulu yenilendi

Kadirli Girişimci İşadamları Derneği’nin (KAGİAD) yönetim kurulu yeniledi.

Dernek binasında düzenlenen toplantıda görevinden ayrılan eski başkan Muhittin Akkaya, 7 yıldır taşıdığı başkanlık bayrağını devredeceğini söyledi. Bugüne kadar derneğin marka olması için elinden gelen gayreti gösterdiğini dile getiren Akkya, “Gezilerden toplantılara, kurslardan konferanslara kadar birçok programlar düzenledik. Bunları yaparken üyelerimize faydalı olması noktasında her şeyin en iyisini yapmaya çalıştık. Şimdi de aldığımız bu bayrağı devretme sırası geldi. Arkadaşlardan haklarını helal etmelerini istiyorum ve yeni başkanımıza da hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

Devraldığı bu görevi en iyi şekilde yürüteceğini bildiren yeni başkan Abdullah Öğütgen ise “Bugüne kadar başarılı bir şekilde başkanlığı yürüten Muhittin Akkaya’ya hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Burada çok güzel faaliyetlere imza attılar. İnşallah bundan sonraki dönemlerde bu güzellikleri devam ettiririz.” şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda yönetimden ayrılan dernek üyelerine plaket verildi.

KAGİAD’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Abdullah Öğütgen. Yönetim kurulu üyeleri: Hamdi Çaylı, Erdoğan Kadıoğlu, Ahmet Çevik, Hasan Civanoğlu, Mustafa Tozcu, Salih Güven, Hacı Şahin, Yalçın Tatlı, Hüseyin Şahindal, Adnan Saraç, Alican Yüksel, Osman Türkmen, Sinan Kadıoğlu, Mustafa Tamer.


CİHAN

Yorumlar