Kadışehri’nde Soma şehitleri için hatıra ormanı oluşturuldu

Yozgat’ın Kadışehri ilçe Kaymakamlığı öncülüğünde, Soma'da maden faciasında hayatını kaybedenler için saygı yürüyüşü yapıldı ve Seyhan köyünde hatıra ormanı oluşturuldu. Soma'da şehit olan 301 madenci unutulmadı. Kadışehri...

Google Haberlere Abone ol
Kadışehri’nde Soma şehitleri için hatıra ormanı oluşturuldu

Yozgat’ın Kadışehri ilçe Kaymakamlığı öncülüğünde, Soma'da maden faciasında hayatını kaybedenler için saygı yürüyüşü yapıldı ve Seyhan köyünde hatıra ormanı oluşturuldu.

Soma'da şehit olan 301 madenci unutulmadı. Kadışehri Kaymakamlığı öncülüğünde Kaymakam Ali Doğan başta olmak üzere protokol üyeleri ve vatandaşların ilçe merkezinden Seyhan köyüne kadar saygı yürüyüşüne katıldı. Daha sonra Seyhan köyünde şehit madenciler için oluşturulacak hatıra ormanının fidan dikim törenine geçildi. Tören öncesi İlçe Müftüsü Abdullah Yalman tarafından şehit madenciler için dua edildi. Yaklaşık 10 dönümlük bir arazinin ağaçlandırıldığı tören sonrası misafirlere ayran ikram edildi. Kaymakam Ali Doğan, Soma'da şehit olan madencilere Allah'tan rahmet dileyerek, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar