Kadıoğlu, Ordulularla buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ordu Akkuşlular ile bir araya geldi.İstanbul Akkuşlular Eğitim Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği’nin yemeğinde söz alan Kadıoğlu, ”Biliyorsunuz önümüzde yaklaşan yerel seçimler var.

Google Haberlere Abone ol
Kadıoğlu, Ordulularla buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ordu Akkuşlular ile bir araya geldi.

İstanbul Akkuşlular Eğitim Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği’nin yemeğinde söz alan Kadıoğlu, ”Biliyorsunuz önümüzde yaklaşan yerel seçimler var. Bu güzide ilçemize, İstanbul’un 5’ncisi ve Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olan Esenyurt ‘ta bir 5 yıl daha hizmet etmek için yeniden aday olduk. Ülkemizin 81 vilayetinden insanlarımız ilçemize göç ederek hayatlarını sürdürmektedir. Tabii kolay değil böyle büyük bir ilçede hizmet etmek, vatandaşın rahatı ve huzuru için çaba göstermek zor iştir. Fakat biz yola çıkarken arkamız sağlam diyerek, arkamızda bu millet var dedik. Son günlerde ve yıllardır ülkemizin üzerinde çeşitli oyunların olduğunu biliyoruz. Biz yola çıkarken hepimiz bir araya gelirsek kimse önümüzde durmaz diyerek, milletimize hizmet anlayışını şiar edindik. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin, Türkiye’nin yükselişini ve birliğini engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunu yapanlar diyorlar ki ‘eğer yüzde 70 olursa kesinlikle önünü kesemeyiz’. Ama bu iktidar halkın iktidarı, sizin iktidarınız ve biz halkımıza, milletimize güveniyoruz. Beraber olacağız ve oynanan bu oyunu 30 Mart’ta tekrar hep birlikte bozarak tokat gibi cevap vereceğiz. Ordulu ve Akkuşlu kardeşlerimizin her zaman birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe yaşamasını diliyorum.” dedi.


Akkuşlular Dernek Başkanı Erol Savaş ise “Yerel seçimlerde bugün aramızda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun yanında olduğumuzu ve AK Parti yönetiminin yanında olduğumuzu Akkuşlular olarak haykırmak için bugün buraya toplanmış bulunuyoruz. Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nun 10 yıldır Esenyurt ‘ta yaptığı hizmetler gözle görülmektedir. Göreve geldiğinde büyük bir enkaz devraldığı, büyük bir köyü bugün Türkiye’nin sayılı ilçelerinden biri yapmıştır. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun bu hizmet yolunda meclis üyesi aday adayı olan hemşerilerimiz başta Mustafa Gevrek ve diğer adayımız Muzaffer Türkmen’in bizleri temsil edeceğini düşünerek, genç kardeşlerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.


Akkuşlular‘dan ilgi gören yemeğe AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ile AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer de katıldı.
CİHAN

Yorumlar