Kadınlara karanfil ve Türk kahvesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları üyeleri Ankara'nın Sincan ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Kadınlara karanfil ve Türk kahvesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları üyeleri Ankara'nın Sincan ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenledi. Ankara, Atatürk, İstasyon ve Polatlı caddelerinde dolaşan partililer, gördükleri bütün kadınlara karanfil ve Türk kahvesi dağıttı.

MHP Sincan Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi adayı Emine Güngör, "Günümüzde kadının değeri azaldı ve kadına şiddet sanki normal bir fiilmiş gibi alışıldık bir duruma geldi. Bu konuda yasal düzenlemelerin yapılmaması ve gerekli önlemlerin alınmaması durumunda mağduriyetlerin giderek artacağı kanaatindeyim. İnşallah kadınların mağdur olmadığı, şiddet görmediği bir toplum yapısına kavuşuruz." dedi.

MHP Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, "Cennet anaların ayağı altındadır’ Hadis-i Şerifin bilinciyle ben bütün kadınlarımızın aynı değerde ve kıymette olduğunu düşünüyorum. Doğumundan ölümüne kadar, hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bir gün değil hayatın her gününde layık oldukları değeri görmelerini diliyorum. Maalesef günümüzde, kadına bırakın layık olduğu değeri vermeyi, tam tersine bir durum yaşanıyor. Bizi biz yapan değerler maalesef günden güne azalıyor. Kısmet olur da belediye başkanı seçilirsem Sincanımızda kadınımıza layık olduğu değerin verilmesi için her türlü çalışmanın destekçisi olacağım. Bu konuda sosyal ve kültürel çalışmalarımız her zaman mevcuttur.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar