Kadınlar, Kadıköy’e yürüdü

'İstanbul 8 Mart Kadın Platformu' tarafından Kadıköy İskele Meydanı'nda yapılacak Dünya Kadınlar Günü mitingi için birçok kadın, miting öncesi gerçekleştirilen kadın yürüyüşünde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar, Kadıköy’e yürüdü

'İstanbul 8 Mart Kadın Platformu' tarafından Kadıköy İskele Meydanı'nda yapılacak Dünya Kadınlar Günü mitingi için birçok kadın, miting öncesi gerçekleştirilen kadın yürüyüşünde bir araya geldi. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanan kadınlar, atıkları sloganlar eşliğinde İskele Meydanı'na geldi.

Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH), Sosyalist Kadın Meclisleri, Sosyalist Feminist Kollektif, Barış Anneleri, Gökkuşağı Derneği, Anarşist Kadınlar, HDP ve BDP'li kadınlar tarafından oluşturulan 'İstanbul 8 Mart Kadın Platformu' tarafından yapılan Dünya Kadınlar Günü mitingi için kadınlar Kadıköy'de toplanmaya başladı. Miting öncesi kadınlar, yürüyüş için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bir araya geldi. Gerçekleştirilecek miting için bazı yollarda trafiğe kapatıldı. Yürüyüşe katılan kadınlar atıkları sloganlar eşliğinde İskele Meydanı'na geldi.

CİHAN

Yorumlar