Jandarmadan sürücülere Anneler Günü sürprizi

Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Anneler Günü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 175'inci yıldönümü dolayısıyla trafikte bazı araçları durdurarak araçtaki kadınların Anneler Günü'nü kutlayarak...

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan sürücülere Anneler Günü sürprizi

Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Anneler Günü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 175'inci yıldönümü dolayısıyla trafikte bazı araçları durdurarak araçtaki kadınların Anneler Günü'nü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

    Yozgat-Şefaatli karayolunda, içinde kadın bulunan araçları durduran jandarma trafik ekipleri, kadınların Anneler Günü’nü kutladı. Ekipler, araç içerisindeki kadınlara içinde ayna, jandarma logolu cüzdan ve rüzgarlık bulunan hediye paketleri verdi.

    Araç sürücüleri jandarma ekiplerinin kendilerini durdurması ve ikramda bulunmasına şaşırdıklarını belirterek jandarma teşkilatına teşekkür etti. Hüseyin Sağlam isimli gurbetçi, Almanya’dan memleketi Yozgat’a tatilini geçirmek için geldiğini belirterek jandarma tarafından yapılan uygulamanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

    Kadriye Karabulut isimli kadın da jandarmanın böyle bir etkinlik düzenleyip kendilerine hediye verilmesine sevindiklerini ifade ederek Jandarmanın 175 . kuruluş yıldönümünü kutladı.

CİHAN

Yorumlar