Jandarmadan Kızılay’a kan desteği

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askeri personel Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 175.

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan Kızılay’a kan desteği

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askeri personel Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 175. yıldönümü nedeniyle Kızılay’a kan ve organ bağışında bulundu.

    Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıldönümü dolayısıyla Kahramanmaraş İl Jandarma Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan’ın da aralarında bulunduğu 175 rütbeli subay ile er ve erbaşlar katıldı. Jandarma, kan bağışının yanı sıra organ bağışında da bulundu.

    Kampanya kapsamında, hedeflenen 175 ünite kan bağışı sayısını aştıklarını belirten Albay Coşkun Doğan, “Bizler Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı personeli olarak kan ve organ bağışı yapıyoruz. Kana ve organa ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. İnşallah 175’inci kuruluş yıl dönümümüzde jandarma teşkilatımız, hem bir kanun ordusu olarak, hem de sosyal sorumluluk gereği böyle projelerde yer alarak vatandaşın her daim hizmetinde olacaktır. Ben bütün organlarımı bağışladım. Öldükten sonra ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşır hayat verirsek ne mutlu bize.” dedi.

    Doğan, Kızılay işbirliğiyle başlatılan kampanyanın 2 gün boyunca devam edeceğini bildirdi. CİHAN

Yorumlar