Jandarma personeline konferanslar verildi

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, yaklaşık 3 bin personeline “Öfke Kontrolü”, “İnsan Kaynakları ve İletişim”, “Ekip Çalışması, Ekipte Sorun Çözme Yöntemi ve Teknikleri” gibi konferanslar düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Jandarma personeline konferanslar verildi

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, yaklaşık 3 bin personeline “Öfke Kontrolü”, “İnsan Kaynakları ve İletişim”, “Ekip Çalışması, Ekipte Sorun Çözme Yöntemi ve Teknikleri” gibi konferanslar düzenledi. Konferanslar, İzmir Kalite Koordinasyon Kurulu ile koordineli olarak lider personelin kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla İzmir İl, Aliağa İlçe, Tire İlçe ve Urla İlçe Jandarma komutanlıklarında verildi.

"İnsan Kaynakları ve İletişim" konferansı, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden Doç. Dr. Pınar Süral Özer tarafından 496 personele, "Öfke Kontrolü" Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Koyunca tarafından 475 personele, "Performans Yönetimi" aynı fakülteden Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tamer Keçicioğlu tarafından 486 personele, "Ekip Çalışması, Ekipte Sorun Çözme Yöntemi ve Teknikleri" İl Kalite Koordinasyon Kurulu Uzmanı Üstüner Deniz tarafından 485 personele, "İş Yaşamında Stres ve Tükenmişlikle Başetme" ise Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevinç Köse tarafından 445 personele verildi. CİHAN

Yorumlar