İzmir’deki 23 Nisan coşkusu iki gün sürecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın Gündoğdu Meydanı’nda bir şenlik düzenleyecek.

Google Haberlere Abone ol
İzmir’deki 23 Nisan coşkusu iki gün sürecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın Gündoğdu Meydanı’nda bir şenlik düzenleyecek. Saat 15.00’te başlayacak şenlikte konserler, jonglör, yüz boyama, karaoke yarışması, illüzyon ve alev üfleyen adam gösterileri yer alırken miniklere patlamış mısır, parmak şeker ve macun ikram edilecek.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi ise bayramı, perşembe günü Bayraklı ilçesindeki Ekrem Akurgal Yaşam Parkı’nda düzenlenecek Çocuk Festivali ile kutlayacak. Saat 10.00’da Çocuk Meclisi Başkanı Erenay Umay Çınar, Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Başkanı Dr. Canan Arıtman ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Gönül Kaya’nın açılış konuşmalarıyla başlayacak festival kukla, jimnastik, tiyatro, halk oyunları ve konserlerle devam edecek. Saat 13.30 ile 15.30 arasında maske, kum boyama, resim, karikatür, ebru, seramik, taş boyama ve kukla yapımı atölyeleri olacak. Saat 15.30 ile 17.00 arasında sokak oyunları oynanacak ve festival, gökyüzüne balonların uçurulmasıyla sona erecek. Ulaşım için saat 09.00’da Buca Belediyesi, İkiçeşmelik Tansaş ve Karşıyaka sahili anıt önü, Çiğli Evka-2 Çocuk Kütüphanesi, Bornova Metro ile Altındağ EÇEV’den otobüs kaldırılacak. CİHAN

Yorumlar