İzmir'de Yeşilova Helezon Gençlik Merkezi açıldı

İzmir'in Bornova ilçesinde, Yeşilova Helezon Gençlik Merkezi dualarla açıldı. Açılışta konuşan Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Evren, üç katlı binanın aynı anda 100 lise ve üniversite öğrencisine hizmet vereceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de Yeşilova Helezon Gençlik Merkezi açıldı

İzmir'in Bornova ilçesinde, Yeşilova Helezon Gençlik Merkezi dualarla açıldı. Açılışta konuşan Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Evren, üç katlı binanın aynı anda 100 lise ve üniversite öğrencisine hizmet vereceğini söyledi. Evren 1. katta dinlenme, 2. katta eğitim alanlarından oluşan üç derslik olduğunu, bunlardan ikisinde eğitim, diğerinde ise bilgisayar laboratuvarı bulunduğunu, 3. katta ise gençlerin sosyal faaliyet yapabileceğini, bilgisayar oyunu, masa tenisi ve satranç oynayabileceğini, televizyon seyredebileceğini kaydetti. Gençlerin hem eğleneceğini hem de derslerine daha fazla odaklanacağını belirterek, “Burada amacımız, gençlerimizi okullarındaki derslerine ve faydalı eğitimlere devam ettirmek, derslerde takviye eğitimler vermek. Buradaki hizmetler tamamen ücretsiz olacaktır.” dedi.

Geçen ramazan ayında bir hayırseverin hayır yapmak istediğini ancak nereye yapacağı konusunda kafasının karışık olduğunu aktaran İzmir İşadamları Derneği (İZİAD) Eğitim Genel Koordinatörü Ekrem Küdük ise, “Kimse Yok Mu Derneği'nin Nijer ve Burkina Faso'da su kuyuları açtırdığı gibi o da hangi ülkede kuyu açtıracağını sordu. Ben de oralarda kuyu açma adına ciddi gayretler var dedim. Burada bir tane gençlik merkezi açsanız daha iyi olur deyince adam bir anda şaşırdı. Afrika'daki susuzluktan ölse bile ahiretini kazanabilecek ama buradaki imansızlıktan ölse ebedi hayatını kaybedecek. O zaman öyle yapmaya karar verdi.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar