İzmir'de mobilya imalathanesi yandı: 4 yaralı

İzmir’in Gaziemir ilçesindeki bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Olayda biri itfaiye görevlisi olmak üzere dört kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de mobilya imalathanesi yandı: 4 yaralı

İzmir’in Gaziemir ilçesindeki bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Olayda biri itfaiye görevlisi olmak üzere dört kişi yaralandı. Yangın, içeride bulunan yanıcı maddelere ulaşmadan, itfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları sonucu kontrol altına alınabildi.

Yangın, saat 10.30 sıralarında, 312 Sokak'ta bulunan mobilya üretim ve satış yerinin depo bölümünde, henüz belirlenemeyen bir sebeple çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve cankurtaran sevk edildi. İmalathanede çalışanlar, binadan tahliye edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale etti. Yaralanan üç işçi hastaneye kaldırıldı. Dumandan etkilenen bir itfaiye görevlisi ise hazırda bulunan cankurtarana alınarak ilk müdahalesi yapıldı. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alınabildi. Söndürme çalışmalarını sürdüren ekipler, yoğun dumanın tahliyesini sağlamak için içeriden camları kırdı. Bazı vatandaşlar, çalışanlara ayran verdi. Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ da yangın yerine giderek çalışmaları izledi, itfaiye yetkililerinden bilgi aldı. Yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. CİHAN

Yorumlar