İzmir'de cumartesi trafiğine dikkat

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu sebebiyle 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü İzmir'de Konak, Alsancak ve Karşıyaka bağlantılarını sağlayan ana arterler, 06.00-18.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Yarış süresince toplu ulaşım...

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de cumartesi trafiğine dikkat

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu sebebiyle 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü İzmir'de Konak, Alsancak ve Karşıyaka bağlantılarını sağlayan ana arterler, 06.00-18.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Yarış süresince toplu ulaşım düzeninde de mecburi değişiklikler yapılacak.

O gün Kuşadası-İzmir güzergâhında koşulacak 7. etap dolayısıyla şehiriçi trafik düzeninde yapılacak değişikliklerden, otobüs seferleri de etkilenecek.

Karşıyaka hattındaki düzenlemeler: Söz konusu saatlerde Cemal Gürsel Bulvarı’nı kullanarak şehir merkezi, Bornova, Buca ve otogar bölgelerine ulaşım sağlayan otobüs hatları Girne Bulvarı, Atatürk Caddesi, Bahriye Üçok Bulvarı ve Cevdet Bilsay Caddesi’ni kullanacak. 361, 777 ve 821 numaralı hatlar, Bostanlı İskele’de son durak yapacak. Girne Bulvarı yoluyla Karşıyaka İskele’ye ulaşan hatların, Hasan Ali Yücel Bulvarı yoluyla Bostanlı İskele Aktarma Merkezi’ne ulaşması sağlanacak. 300 numaralı F.Altay Aktarma Merkezi-Karşıyaka ve 238 numaralı Karşıyaka İskele-Salhane hatları ise hizmet veremeyecek.

Konak-Alsancak hattındaki düzenlemeler: Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nı kullanarak Alsancak’a ulaşım sağlayan hatlar, yarışma süresince Mithatpaşa Caddesi kullanılarak Konak’a kadar hizmet verecek. İkiçeşmelik yoluyla Alsancak’a ulaşan hatlarda da güzergâh değişikliğine gidildi. Bu güzergâhı kullanan otobüsler, İkiçeşmelik-Fevzipaşa Bulvarı-Basmane Meydanı-Mürselpaşa Caddesi yoluyla Halkapınar Metro’ya ulaşacak. Fevzipaşa Bulvarı yoluyla Konak’a ulaşan hatlar, Gazi Bulvarı'nı kullanarak Şehit Fethi Bey Caddesi’nde, Gazi Bulvarı yoluyla Konak’a ulaşan hatlar ise Fevzipaşa Bulvarı’nı kullanarak Halit Ziya Bulvarı’nda son durak yapacak. CİHAN

Yorumlar