İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İçöz veda etti

2010 Ağustos ayından bu yana İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüten İrfan İçöz, emekli olması dolayısıyla toplantıda meclis üyeleriyle vedalaştı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İçöz veda etti

2010 Ağustos ayından bu yana İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüten İrfan İçöz, emekli olması dolayısıyla toplantıda meclis üyeleriyle vedalaştı. İl Genel Meclisi oturumuna veda etmek üzere misafir olan İçöz, gerek çalışma gerekse özel hayatında kalp kırmamayı ilke edindiğini, görev süresi boyunca elinden geldiğince faydalı olmak için çaba gösterdiğini, şeffaf ve adil olmaya çalıştığını söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci ise İçöz'e plaket sunarak, teşekkür edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Albayrak ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mahmut Öztaş da İçöz'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Tire ilçesine bağlı Gökçen beldesinde 1958 yılında doğan İrfan İçöz, 1988'de İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda kontrol mühendisi olarak çalışma hayatına başladı. Aynı kurumda altı yıl mühendis, bir yıl şube müdürü, on yıl daire başkanı olarak çalıştı. Daha sonra üç yıl Gaziemir Belediyesi'nde, teknik işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürüttü. 5 Nisan 2009 tarihinde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı'na atanan İçöz, kısa sürede kuruma uyum sağlayarak önce idari işlerden sorumlu genel sekreter yardımcılığı yaptı. Bu görevi yürütmekteyken 18 Ağustos 2010 tarihli İçişleri Bakanlığı onayıyla İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atandı. İçöz, 6 Mart 2014 tarihinde emekli oldu. CİHAN

Yorumlar