İzmir Büyükşehir Belediyesi 23. çok amaçlı salonu Uzundere'de açtı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23. çok amaçlı salonu, Karabağlar ilçesi Uzundere Toplu Konutları’nın olduğu bölgede açtı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir Büyükşehir Belediyesi 23. çok amaçlı salonu Uzundere'de açtı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23. çok amaçlı salonu, Karabağlar ilçesi Uzundere Toplu Konutları’nın olduğu bölgede açtı. Spor ve sosyal tesis kompleksinin açılış törenine CHP milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu ve Hülya Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Ali Engin, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, muhtarlar ve diğer vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Karabağlar’a bir çivi çakanın, bir tesis yapanın 40 gün kölesi olurum demiştim. Sayın başkanım, 40 gün kölenizim.” dedi. Başkan Kocaoğlu ise AK Parti milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım’ın, “Kocaoğlu, 30 Mart’ta eve gidecekü” sözüne cevap vererek, “Ben 46 yıldır Bornova’da yaşıyorum ve 30 Mart akşamı zaferle evime gideceğim. Pekiyi sayın aday, siz hangi şehirdeki evinize gideceksiniz? Biz sizi 30 Mart’tan sonra da İzmir’de görebilecek miyiz? Sizin söyleminize göre İzmir eğer köy olduysa 11 yıldır neredeydiniz?” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 14 bin metrekarelik alanda yaşama geçirilen kompleks, 2 milyon 187 bin liraya mal edildi. Merkezde bin 346 metrekarelik alanda çok amaçlı salon, 478 metrekare alanda ise semt merkezi ve eğitim odaları bulunuyor. Ayrıca çocuk oyun alanları, açıkhava spor alanları, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar Yukarı Kızılca, Bağyurdu, Armutlu, Canlı, Çırpı, Helvacı, Emiralem, Koyundere, Seyrek, Bağarası, Gümüldür, Çaybaşı, Ayrancılar, Görece, Ulukent, Yeni Foça, Yelki, Ören, Ulucak, Asarlık, Özdere, Bayraklı ve Uzundere'dekiyle birlikte 23 adet çok amaçlı salon yaptı. Aliağa ilçesindeki salonun yapımı ise devam ediyor. CİHAN

Yorumlar