İşten çıkarıldığı fabrikaya tabancayla girmek isteyince yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde işten çıkarıldığı fabrikaya belindeki tabancayla girmek isteyen kişi, özen güvenlik elamanlarınca yakalanarak polise teslim edildi. 155 Polis İmdat Hattı’nı arayan bir fabrikanın özel güvenlik görevlileri,...

Google Haberlere Abone ol
İşten çıkarıldığı fabrikaya tabancayla girmek isteyince yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde işten çıkarıldığı fabrikaya belindeki tabancayla girmek isteyen kişi, özen güvenlik elamanlarınca yakalanarak polise teslim edildi.

155 Polis İmdat Hattı’nı arayan bir fabrikanın özel güvenlik görevlileri, işten çıkarılan N.K.’nın tabancayla işyerine girmek istediğini bildirdi. Güvenlik görevlilerince yakalanan N.K., olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. N.K.’nın yapılan üst aramasında 1 adet tabanca, 8 adet fişek ve tabancaya ait bulundurma ruhsatı ele geçirildi. N.K. hakkında "6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun’a muhalefet" suçundan işlem yapıldı.

15 YIL ÖNCE VERDİĞİ TABANCASINI GERİ İSTEDİ

Öte yandan İnegöl’de taşıma ruhsatının süresinin bitmesine rağmen tabancasının ruhsatını yenilemeyen bir kişi polis merkezine gelerek ifade verdi. A.K., "1999 yılında yurt dışına çıkarken, tabancayı ve ruhsatını çalınmaması ve kayıp olmaması amacıyla o tarihte İnegöl’ de ikamet eden arkadaşım K.K.’nin evindeki çelik kasaya bıraktım. Bu zamana kadar işlerimin yoğunluğundan ve yurt dışına sürekli girip çıkmamdan dolayı teslim alamadım. Teslim edemediğim tabancanın ve ruhsatının halen K.K.’nin Antalya’nın Alanya ilçesinde ikamet eden eşi S.K. de bulunuyor. Tabancamın bu kişiden alınmasını istiyorum." dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar