İstanbul’da dolu yağışı

İstanbul'un bazı semtlerinde akşam saatlerinde etkili yağış görüldü. Gök gürültüsüyle başlayan yağışlar zaman zaman doluya dönüştü.Gaziosmanpaşa, Bağcılar, Esenler, Topkapı ve çevre ilçelerde saat 17.0 sıralarında sağanak yağış...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul’da dolu yağışı

İstanbul'un bazı semtlerinde akşam saatlerinde etkili yağış görüldü. Gök gürültüsüyle başlayan yağışlar zaman zaman doluya dönüştü.

Gaziosmanpaşa, Bağcılar, Esenler, Topkapı ve çevre ilçelerde saat 17.0 sıralarında sağanak yağış başladı. Gök gürültüsüyle başlayan sağanak yağış zaman zaman doluya dönüştü. Yağışın sürdüğü anlarda trafikte de sıkışmalar yaşandı. Bazı yollarda su birikintileri meydana geldi. Yağmura dışarıda yakalanan vatandaşlar, otobüs durağı ve çevrede gördükleri kapalı alanlara sığındı. Trafikte seyir halindeki sürücüler ise yağmurdan dolayı su biriken yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Esenler Atışalanı Caddesi'nde vatandaşlar dolu yağışı altında zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar ise araçlarını dolu yağışından battaniye ile korumaya çalıştı. Bir caddede de rögarlar taştı.

Topkapı Cevilibağ'da da yağış etkili oldu. Yağmurdan kaçan vatandaşlar duraklara ve kapalı yerlere sığındı. Metrobüs durağında yığılmalar meydana gelirken E-5'te trafik ağırlaştı. CİHAN

Yorumlar