İsrail Konsolosluğu önündeki protestoda gerginlik

İsrail’in Gazze’ye yönelik kara harekatı Beşiktaş’taki İsrail Konsolosluğu önünde protesto ediliyor. Protestocular zaman zaman konsolosluğa girmeye çalışınca arbede yaşandı. Polis, demirlere tırmanan şahısları engelledi.İsrail’in...

Google Haberlere Abone ol
İsrail Konsolosluğu önündeki protestoda gerginlik

İsrail’in Gazze’ye yönelik kara harekatı Beşiktaş’taki İsrail Konsolosluğu önünde protesto ediliyor. Protestocular zaman zaman konsolosluğa girmeye çalışınca arbede yaşandı. Polis, demirlere tırmanan şahısları engelledi.

İsrail’in Gazze’ye yönelik kara harekatı ve yaşanan katliamları protesto etmek isteyen çok sayıda vatandaş Levent’teki İsrail Konsolosluğu önünde toplandı. İsrail aleyhine slogan atan protestocular ayrıca İsrail bayrağını da ateşe verdi. Filistin Bayrağı taşıyan vatandaşlar, zaman zaman konsolosluğun bulunduğu binayı taşladı. Demirlere tırmanarak içeri girmeye çalışanları da güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ekipleri engelledi. Zaman zaman genginlik ve arbedenin yaşandığı konsolosluk önünde polis önlemi sürüyor.

İsrail Konsolosluğu önündeki protesto gösterileri de devam ediyor. Eylem sebebiyle Büyükdere Caddesis Maslak istikametinde de trafik yoğunluğu yaşandı.

CİHAN

Yorumlar