İsrail Başkonsolosluğu önünde protesto

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırları, Beşiktaş’taki İsrail İstanbul Başkonsolosluğu önünde bu gece de protesto edildi. Konsolosluk önünde toplanan kalabalık Filistin’e destek verirken İsrail aleyhine slogan attı. Çevik kuvvet ekipleri...

Google Haberlere Abone ol
İsrail Başkonsolosluğu önünde protesto

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırları, Beşiktaş’taki İsrail İstanbul Başkonsolosluğu önünde bu gece de protesto edildi. Konsolosluk önünde toplanan kalabalık Filistin’e destek verirken İsrail aleyhine slogan attı. Çevik kuvvet ekipleri de konsolosluk çevresinde önlem aldı.

İsrail’in Gazze’ye yönelik kara, deniz ve havadan yürüttüğü harekat ve saldırılara tepkiler bugün ve gece saatlerinde de devam etti. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının çağrısı üzerine vatandaşlar Levent’teki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplandı. Çevik kuvvet ekipleri de konsolosluğun bulunduğu plaza önünde geniş güvenlik önlemi aldı. TOMA’lar da herhangi bir taşkınlık ihtimaline karşı konsolosluk önünde hazır bekletildi. İsrail’in Gazze’deki katliamlarına tepki gösteren vatandaşlar, İsrail aleyhine slogan atıp sık sık tekbir getirdi.

İsrail İstanbul Başkonsolosluğu önündeki protestolar geç saatlere kadar devam etti. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi ise devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar