Isparta'da verimli bir gün geçirmek için proje geliştirildi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) öncülüğünde ilgili kuruluşlar desteğinde şehre gelen yerli yabancı turistlere yönelik ‘Isparta’da 24 Saat’ projesi geliştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Isparta'da verimli bir gün geçirmek için proje geliştirildi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) öncülüğünde ilgili kuruluşlar desteğinde şehre gelen yerli yabancı turistlere yönelik ‘Isparta’da 24 Saat’ projesi geliştirildi. Uygulama Isparta’ya gelenlerin konaklaması, yeme içmesi, gezmesi gibi konulardan oluşuyor. Bir turistin bir gününü en verimli şekilde nasıl değerlendirebileceği konusunda fikir veriyor.

ITSO, 16. Meslek Komitesi (Konaklama Yerleri, Danışmanlık ve Turizm) Kültür ve Turizm Müdürlüğü liderliğindeki projeyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda görüşülen projenin amacı Isparta’nın marka değerlerinin ön planda olduğu ve işletmeler tarafından oluşturulan özel Isparta menü ve listelerinin tüm Türkiye’de tanıtılması. Isparta’ya gelen bir turistin 24 saatini en verimli şekilde nasıl değerlendirebileceğini ortaya çıkarmak.

Konu ile ilgili açıklama yapan ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik, “Isparta'nın markalaşması için yerel işletmeci üyelerimiz ve ilgili kurum ve kuruluşlarımızla özel çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu alanda 16.Meslek grubu üyelerimiz işletmelerinde özel Isparta sunumu ve Isparta menüleri de sunacak. Isparta'ya gelen bir kişi Isparta'da 24 saat boyunca saat saat nereleri gezebilir, nerelerde yemek yiyebilir ve sunulan Isparta'ya has menülerle Isparta'yı diğer illerden nasıl farklılaştırabiliriz diye çalışıyoruz. Amacımız Isparta'yı farklılaşarak zenginleştirmek ve bunu da yerel dinamiklerimizle gerçekleştirebilmek, dolayısıyla sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak.” diye konuştu.

ITSO’da yapılan toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, ITSO 16.Meslek Grubu Komite Başkanı Müjgan Cingöz , ITSO Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri Arif Ünal, Murat Çelebi ve Burak Akşahin, Fatih Çağlar, Hakan Gül, Hüseyin Gökhan işler, , ITSO Genel Sekreteri Erkan Ayan ile tesis işletmecileri katıldı. CİHAN

Yorumlar