Isparta'da altyapı çalışmaları devam ediyor

Isparta Belediyesi, şehrin tamamını kapsayan altyapı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu konu üzerinde hassas olduklarını ve çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.Altyapıda geçen 5 yıllık...

Google Haberlere Abone ol
Isparta'da altyapı çalışmaları devam ediyor

Isparta Belediyesi, şehrin tamamını kapsayan altyapı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu konu üzerinde hassas olduklarını ve çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.

Altyapıda geçen 5 yıllık dönemde önemli bir mesafeyi tamamlayan Isparta Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Günaydın, önceleri Isparta'da her yağmur yağdığında şehrin çeşitli mahalleleri, işyerleri ve evlerin sular altında kaldığını ve vatandaşın isyan ettiğini hatırlattı. Son iki yılda bu isyanın neredeyse yok denecek noktaya geldiğini belirten Günaydın, yine de altyapı sorununu kökten çözünceye kadar bu çalışmaların sürdürüleceğini dile getirdi.

Bu çalışmaların bir tanesi de Karaağaç Mahallesi'nde devam ediyor. Çevre Yolu altından başlayan 1000’lik ana taşıyıcı boruların yerleşiminde 2,5 kilometre mesafeden geriye 400 metrelik bir mesafenin kaldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, hassasiyetle durduğu altyapı çalışmalarını yakından takip ediyor. İhale yapılmadan kendi iş gücü ve makineleri ile hizmet götürüldüğünü belirten Günaydın, ihale ile yapılacak iş maliyetinin 4 katı düşüğüne bu sorunun üstesinden gelmeyi başardıklarını ifade etti. CİHAN

Yorumlar