İşler: İki kişiden biri AK Partili olmak için sırasını bekliyor

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, son seçimde aldıkları yüzde 50 oy oranına dikkat çekerek, ‘‘Artık Türkiye’de her iki kişiden biri AK Partili oldu.

Google Haberlere Abone ol
İşler: İki kişiden biri AK Partili olmak için sırasını bekliyor

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, son seçimde aldıkları yüzde 50 oy oranına dikkat çekerek, ‘‘Artık Türkiye’de her iki kişiden biri AK Partili oldu. İkincisi ise AK Partili olmak için sırasını bekliyor.’’ şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı İşler, Ankara’da Yenimahalle Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. İşler, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimin son aylarda yaşanan olaylardan neticesinde bir genel seçim havasına büründüğünü kaydetti. Üç hafta sonra yapılacak yerel seçimlerde milletin Türkiye’nin geleceğini oylayacağını ifade eden İşler, şu an eski Türkiye ile yeni Türkiye’nin mücadelesinin yapıldığını ileri sürdü. Eski Türkiye’den kastının aciz, beceriksiz ve dirayetsiz iktidarlar olduğunu kaydeden İşler, 2011’de aldıkları yüzde 50 oy oranına atıf yaparak, ‘‘Artık Türkiye’de her iki kişiden biri AK Partili oldu. İkincisi ise AK Partili olmak için sırasını bekliyor.’’ dedi.

Emrullah İşler, 30 Mart seçimlerinin, yeni Türkiye’nin şekilleneceği bir tarih olacağını ifade ederek, ‘‘Bundan dolayı 30 Mart’ta sizlerin kullanacağı son derece önem arz etmekte.’’ sözlerine yer verdi. Gezi olayları ve 17 Aralık’ta yaşanan sürecin, uluslararası komplonun ürünü olduğunu iddia eden İşler; Abdülhamid, Menderes ve Özal’dan söz ederek Türkiye’nin durdurulmak istendiğini ileri sürdü. Görünen hedefin Başbakan Erdoğan olduğunu, görünmeyen hedefin ise Türkiye’nin gelişmesinin frenlemesi olduğunu savunan Emrullah İşler, ‘‘Biz iktidara geldikten sonra bu ülkedeki vesayetlere son verdik. Özellikle askeri vesayete son verdik. AB uyum yasası çerçevesinde çeşitli paketler çıkarttık. Türkiye’deki demokrasinin seviyesini yükselttik.’’ diye konuştu.




CİHAN

Yorumlar